Du är här:Start > Mission

Pingstkyrkan i Skara är utsändande församling för två missionsprojekt

TANZANIA                       


Vi är idag kallade till Tanzania för att jobba med framförallt barn inom organisationen New Life Outreach. 

Vi kom till Tanzania i början av 2018.

New Life Outreach grundades 1974 av Egon och Hanna Falk som kommer från Danmark och deras hjärta har alltid varit för evangelisation och det är organisationens huvudsyfte. De har under lång tid haft kampanjer ute i byar runtomkring hela Tanzania. Det har inneburit att de har samlat kyrkor från alla samfund och berättat om evangeliet. Under 5 dagar har man två seminarier på förmiddagen och ett gemensamt möte på en stor öppen plats oftast i centrala byn. På de flesta platserna kommer det tusentals människor och många blir helade och får möta Gud. 


Under dessa dagar har vi möten med barnen under fyra dagar torsdag till söndag.
Vi ser och bekräftar barnen och berättar för dem om vilken bra vän och frälsare Jesus är. 

Förutom kampanjer så jobbar vi mycket med söndagsskola i kyrkan. Vi har även bibelundervisning i vår skola med 450 av de 900 eleverna varje fredag. Vårt mål är att barnen ska lära känna Jesus som en personlig Gud. Vi har aktiv lovsång, ber i stor grupp och i små grupper, vi har bibelhistorier och vittnesbörd, tävlingar och lekar och någon typ av kreativ aktivitet. 

Detta och mycket mer fyller våra dagar här på New Life outreach.


Följ oss gärna på Facebook och Instagram #peterssonsitanzania
Vi önskar Guds välsignelse

Ha gärna med oss i bön

/Familjen Petersson


Japan
 

 

I FujiCity bor Jörgen Kawanishi tillsammans med sin fru Atsuko och barnen Sheena och Lukas. Jörgen leder en församling där och brinner för att japanerna ska få höra de goda nyheterna om Jesus.
Förutom församlingsarbetet är Jörgen en ofta anlitad vigselförrättare. Många är de unga japanska par som får höra de goda nyheterna om Jesus under ett bröllop.
Jörgen ser fram emot en stor skörd av japanska själar som vänder om från ett sekulariserat liv till Jesus.