Bönevecka med Sverige 365 i Skara Pingst

Vill du vara med och be för Sverige vecka 2?

Vill du boka en tid i bönerummet under vår bönevecka? Gå in på följande länk, där du kan boka din tid, samt även se ett schema över tillgängliga och bokade tider. Eller så kommer du bara in i Pingstkyrkan Skara och bokar dig på schemat i foajén.

Kolla schemat och boka din bönetid här! 

Vad är Sverige 365?
Sverige 365 är en ekumenisk och nationell satsning på att under 365 dagar låta förbön för vårt land pågå under dygnets alla timmar. Bön för Sverige alltså. Varje timme, varje dag, varje vecka under ett helt år. Mer information och samordning finns på hemsidan www.sverige365.nu Satsningen pågår från september 2019 till september 2020. Den församling som vill vara med bokar en vecka, där man tar ansvar för att fylla dygnets alla timmar med bön under denna vecka i ett speciellt avdelat bönerum. Vi ber för vårt land, och vi ber utifrån Joh 17:21 om enhet bland Guds folk.

Hur berör detta Skara?
Under vecka 2 2020 kommer det i Pingstkyrkan Skara upprättas ett bönerum där ständig bön för Sverige kommer att pågå från kl 17 den 5 januari till kl 17 den 12 januari. Under denna vecka är alla kristna välkomna att boka in sig för en timmes bön i detta rum. Man kan naturligtvis boka in sig för flera timmar. Vi vill fylla bönerummet både dag som natt. Vi tror och hoppas att du vill vara med och be för Skara och Sverige! 

Publicerat den 4 december